Mokkaruutu taas on ollut iät ja ajat meidän perheessä sellanen kaikkien herkku aina. Se on helppo tehdä ja on hyvää! Ja ainekset löytyy lähes aina kaapista valmiina. Ennen vanhaa äiti laittoi mokkaruudun päälle aina kookoshiutaleita. Ja mun mielestä aito oikea mokkaruutu on nimenomaan kookoshiutaleilla koristeltu, eikä millään strösseleillä. Nyt piti ihan kaupasta ostaa kookoshiutaleita tätä varten, koska pitkään aikaan ei ole niitä kaapissa ollut ja on jouduttu käyttämään niitä strösseleitä!
Miten nuo reunapalat onkin aina ne parhaat! Ne leikataan aina ensimmäisenä (usein vielä kuumana heti kuorruttamisen jälkeen :)) ja sen jälkeen vasta leikataan paloiksi :D
Äiti toi tuliaisia <3 Pentikin poro ja lasinen sydänkuusenkoriste. Ihania!
Meilläki on tehty aina tuota samaa pienenä. Tosin vaalealla pohjalla ja nimi oli tuuloman torttu. Ainoa oikea täyte on minustaki kookoshiutaleet :)!
VastaaPoistaIhana kuin iloinen oot äitin näkemisestä :). Mites se kotoa muutto onnistuu ;)
Juu tuulomaan torttu taitaakin olla nimenomaan se vaalea pohja. Meillä yleensä ihan ruskeana.
VastaaPoistaKyllä se tästä.. toisaalta on kiva olla kotona, mut on se ihana päästä omaan kotiin! Huh heijaa! :D