24. joulukuuta 2015

23. luukku

Yksi yö! Hui kun jännittävää!

Meidän kämppä on sekainen ja täällä ei ole mitään joulusiivousta tehty. Just murullekin sanoin, että ei joulu mahdu tänne! Tänään sit kuitenki pesin Veikon huoneen ikkunat ja lattian. Ja saatiin uudet pistorasiat ja vaatekaappien maalatut ovet paikoilleen sekä kattolamppu vaihdettiin. Oltiinpas me reippaita! Uusi mattokin saatiin postista, vaikka päivällä postin tietokone ei toiminutkaan. Kyllä postitäti vähän pyöritteli päätään ku mä menin aatonaattona illalla puoli yhdeksältä viemään pari palautuspakettia. Onneksi oli se yksi paketti myös noudettavana.


Hoitopöytä ja sitteri tarttis tyhjentää ja viedä kellarikomeroon, kun eihän niitä ole enää moneen kuukauteen käytetty, muuten kuin tavaroiden säilytykseen. Ja olen alkanu miettiä tuon nojatuolin kohtaloa. En millään malttais luopua siitä, mutta nyt on tullu semmonen fiilis, että sen vois vaikka verhoilla uudestaan. Vielä puuttuis Veikon huoneesta verhotanko ja itse verho. Voi olla, ettei V siirry sinne ennen niitä, koska aamulla kuitenki tulee valoisaa ennen kuin V herää niin sitte haluaisin sitä pimennystä vähän. Ja muutenki kamala nukkua avonaisella ikkunalla :D Ikeasta varmaan haetaan verhot ensi viikolla ja samalla sitte joku hylly tai lipasto tms.

Veikko on nyt muutaman päivän nukkunut päiväunet ulkona, parvekkeella. Ihan ihmeellistä! Vaikka mähän ostin matkarattaat alkujaan sitä varten, että ne on helppo kuljettaa myös parvekkeelle päikkäritarkoitukseen. Mut en sit ole osannut hyödyntää niitä. Viime viikolla kun mummu laittoi Veikon ulos nukkumaan ni siitä asti olen itsekin laittanut. Tänäänkin aamupäivällä V nukkui reilu pari tuntia ja tossa illemmalla vielä varmaan reilu tunnin ulkona. Kyllä V nukkui hyvin sisällä omassa sängyssäänkin päikkärit, mutta kyllä se ulkona nukkuu vielä paremmin, melusta huolimatta.

Huom. likainen ikkuna :D
Vielä tämä puolikas yö ja 12h päästä pitäs olla jo matkalla kummipojan kotiin joulun viettoon. En malta odottaa! :) Itken jo valmiiks! Vauvan eka joulu <3

-Jenna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti