24. joulukuuta 2015

24. luukku, Hyvää Joulua!

No tulihan se joulu! Vaikka meillä se on aika perus aamu. Veikon kanssa ollaan herätty kahdeksan aikaan ja isukki nukkuu varmaan siihen asti, että pitääkin lähteä jo joulun viettoon kummipojan luo.

Aamu kuitenkin aloitettiin kurkistamalla joulukalenterin viimeiseen luukkuun ja sieltä löytyi Joulupukki-laulu ja pieni joulukirja. Tonttu oli tuonut myös kuusen alle yhden paketin ja se avattiin yhteistuumin. V oli kiinnostunut vain lahjanarusta!


Näin ihana joulupallo paketista paljastui <3
Enpä ole tainnut tänä jouluna vielä mainita piparkakkutalosta lainkaan. No äsken se tuli valmiiksi eikä sitä nyt ehkä taloksi voi kutsua :) Ihan vain pienillä piparkakkumuoteilla tehty, joita löysin s-marketista ja ihastuin heti. Ja koristeltu pikeerillä, johon ihastuin jo edellisvuonna! TÄÄLTÄ löytyy mun ensimmäinen pikeeritalo.

Tämmöinen kaksiulotteinen maisema siitä sitten tuli

Kolme pienempää maisemaa lähtee tänään lahjaksi
Onneks V ei vielä noista lahjoista niin ymmärrä, niin ei kauheesti tarvi piilotella. Eilen kannoin kaikki lahjat jo tähän olkkariin, että jos ne vaikka muistettais ottaa sitten mukaankin. Ja tulipahan terraariokin käyttöön kun sai lahjat yhdeltä pitkäkyntiseltä suojaan!


Veikko on riisipuuronsa jo syönyt ja nyt hieroskelee silmiä siihen tahtiin, että taitaa päikkärit kutsua. Jospa äiti sitte maistais oman puuronsa ja kohtahan päästäänkin jo lähtemään ihan jouluruoalle, nam nam!


Oikein rauhallista ja ihanaa joulua kaikille lukijoille <3

Mistä tunnet pienen tontun?
Punaisesta lakistansa,
vikkelistä kintuistansa,
hymystänsä lempeästä,
katseestansa veikeästä.
Siitä tunnet pienen tontun!



Nyt Joulu on, nyt joulu on...

-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti